تبلیغات
مطالب اینترنتی - طرز تهیه سالاد پانزانلا خوشمزه با قارچ

طرز تهیه سالاد پانزانلا خوشمزه با قارچ

نویسنده : نویسنده شنبه 14 مهر 1397 07:02 ب.ظ  •   


اتاق خبر 24:

سالاد پانزانلا با قارچ یکی از سالادهای بسیار خوش طعم با مواد مغذی است، این سالاد گرم برای نهار یا شام سبک و ایده آل است.

زمان آماده سازی :30 دقیقه

ارزش غذایی و مقدار مواد مغذی سالاد پانزانلا برای هر نفر

کالری 368

چربی 22.1 (چربی 6.7گرم اشباع شده )

پروتئین 13.7 گرم

کربوهیدرات 27 گرم(3.7 گرم شکر )

فیبر 4.4 گرم

4. 4 گرم

نمک 1 گرم

موادلازم:

4قاشق غذاخوری روغن زیتون

200 گرم نان با کیفیت خوب

2حبه سیر

1عدد پیاز قرمز

650 گرم قارچ

2قاشق غذاخوری سرکه

50 میلی لیتر سرکه سفید

150 گرم آراگولا

عصاره لیمو ترش

125 گرم پنیر موزرلا

سالاد پانزانلا خوشمزه با قارچ1

طرز تهیه:

2قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ماهی تابه بزرگ بریزید، نان را تکه تکه کنید، سپس به آرامی 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تکان دهید تا برشته شود . روی کاغذ آشپزخانه بگذارید و با نمک آن را مزه دار کنید.

سیر و پیاز را خرد کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن را در ماهی تابه حرارت دهید، سیر و پیاز را 10 دقیقه تا زمانی که نرم شود، سرخ واز ماهی تابه بردارید. سپس روغن باقیمانده را به ماهی تابه اضافه و حرارت را بالا ببرید. قارچ ها را خرد و 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود .

پیاز و سیر را به ماهی تابه باز گردانید سرکه و برخی چاشنی های دیگر را به آن اضافه و 3 تا 4 دقیقه بجوشانید.

آراگولا را با عصاره لیمو وروغن زیتون مزه دار کنید . پنیر موزرالا را تکه تکه و سپس تمام مواد تشکیل دهنده را با هم ترکیب کنید ( شامل هر نوع آب میوه در ماهی تابه ) و داخل دیس بریزید.



لینک منبع



آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر